Терористи вбили українського силовика біля Слов'янська. Ще троє поранені (ВІДЕО перестрілки)

Понеділок, 19 травня 2014, 14:27
Вранці в результаті перестрілки в Слов'янську загинув боєць Національної гвардії.
Терористи вбили українського силовика біля Слов'янська. Ще троє поранені (ВІДЕО перестрілки)

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив Дмитро Тимчук.

За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», терористи здійснили мінометний обстріл позицій українських силовиків на горі Карачун поблизу Слов'янська, де розташована телевишка.

В результаті обстрілу один силовик загинув, троє поранені.

Варто відзначити, що військові обстріляли позиції терористів з артилерії з гори Карачун район села Семенівка, що знаходиться недалеко від перехрестя на трасі Харків-Ростов.

Про це пише Олексій Краснощеков у твітері.

"Там знаходяться блокпости ополченців ДНР, найбільш віддалені від основної, центральної частини", – пише російський журналіст.

"Одночасно з роботою артилерії йдуть довгі кулеметні черги. Чує весь Слов'янськ, але центр і основний житловий масив боєм не зачеплять", – зазначив Краснощеков.


Прес-служба Міністерства оборони України повідомила, що блокпост українських військовослужбовців, розташований в районі Слов'янська, був обстріляний із засідки, розташованої на території дитячого садка.

"Бойовики провокували військовослужбовців на відповідні дії, щоб змусити українських військових зруйнувати дитсадок в результаті обстрілу", – йдеться в повідомленні.

Під час мінометного обстрілу від отриманих поранень загинув солдат Геннадій Біляк – номер обслуги мінометного підрозділу окремої аеромобільної бригади. Один військовослужбовець підрозділу отримав поранення, ще двоє контужені. Пораненому надана своєчасна медична допомога, особовий склад знаходиться в безпеці.

Постраждалих серед мирного населення немає.

comments powered by HyperComments