В місті на Луганщині зникли мер і два його заступники

Ніна Жаровська  |  Неділя, 3 серпня 2014, 03:25
Сєвєродонецького міського голову валентина Казакова викрали невідомі в ніч на 1 серпня, повідомила його дружина. Жінка звернулась до міліції через шість годин після ймовірного "викрадення".
В місті на Луганщині зникли мер і два його заступники

Про викрадення мера міста Сєвєродонецьк Валентина Казакова повідомила його дружина. Як розповіла жінка в міліції, її чоловіка викрали з дому невідомі люди о 23.30 в ніч з 31 липня на 1 серпня. Дружина Казакова звернулась до міліції близько п'ятої ранку, повідомив "Справжній Варті" представник АТО в місті Сєвєродонецьку Сергій Шакун. Цієї ж ночі зникли два заступника - Євген Халін та Володимир Кравченко. Дружини ймовірно викрадених чиновників спочатку прийшли до пані Казакової, і лише під ранок звернулись до міліції. 

За інформацією прес-служби Сєвєродонецького міськвиконкому, про викрадення також повідомлено прокуратуру та СБУ. Зв'язку з усіма трьома чиновниками наразі немає. 

Про викраденого мера написав на своїй сторінці на Фейсбуці Олег Ляшко:

"У Сєвєродонецьку безслідно зникли мер міста Валентин Казаков і два його заступники. Вони підтримували російських окупантів".

В.о. мера сусіднього міста Рубіжного, Олександра Хоменка, затримали співробітники СБУ - він сприяв проведенню "референдуму" в місті.

comments powered by HyperComments