Під час обстрілів Луганська 3 людей загинуло і ще 8 поранено

Неділя, 3 серпня 2014, 16:02
У Луганську за минулу добу в під час збройних зіткнень і обстрілів міста загинули 3 мирних жителя та отримали поранення 8 луганчан. За даними міського антикризового центру 15-77, 2 серпня на території обласного центру зберігалася критична обстановка.
Під час обстрілів Луганська 3 людей загинуло і ще 8 поранено

«У місті зберігається серйозна проблема з електроенергією, з перебоями працює мобільний та міський зв'язок, тому опубліковані відомості не відображають повну картину події в Луганську за добу», – вказується в повідомленні.

В результаті безперервних обстрілів міста пошкоджень зазнала система життєзабезпечення. В умовах ведення бойових дій завдяки зусиллям комунальних служб вдалося частково відновити подачу електроенергії. Проте у Луганську залишаються відключеними від енергопостачання понад 49 тисяч абонентів. Під артилерійський обстріл потрапив ряд територій міста. Зафіксовано 11 вогнищ загоряння. Зруйновано 8 об'єктів міста.

Напередодні у прес-центрі управління оперативного командування «Північ» було заявлено, що обстановка в Луганській області загостюється. Терористи наносять вогневі удари по місцям проживання місцевого населення. З БМ-21 «Град» бойовиками було обстріляно житлові будинки в населеному пункті Cтукалова Балка.

comments powered by HyperComments