Про результати катастрофи малазійського Боінга повідомлять у вересні

Четвер, 14 серпня 2014, 10:50
Як повідомляють представники Нідерландської ради по безпеці, що очолюють розслідування падіння малазійського авіалайнера, попередні результати розслідування будуть відомі світу вже у першу неділю вересня. 17 липня авіалайнер «Боінг-777» «Малайзійских авіаліній», вилетівший з Нідерландів до Лумпур, розбився на території східної України в результаті чого загинули всі 298 , які перебували на борту. В результаті чого було відкрито міжнародне розслідування, яке очолили нідерландські спеціалісти.
Про результати катастрофи малазійського Боінга повідомлять у вересні

Як повідомляють представники Нідерландської ради по безпеці, що очолюють розслідування падіння малазійського авіалайнера, попередні результати розслідування будуть відомі світу вже у першу неділю вересня. 17 липня авіалайнер «Боінг-777» «Малайзійских авіаліній», вилетівший з  Нідерландів до Лумпур, розбився на території східної України в результаті чого загинули всі 298 , які перебували на борту. В результаті чого було відкрито міжнародне розслідування, яке очолили нідерландські спеціалісти.

Звіт комісії включатиме в себе зведену інформацію з різних джерел: дані чорних скриньок, переговори диспетчерів, показники радіолокаційних станцій та знімки супутників, а також результати роботи спеціалістів на місці авіакатастрофи.

Згодом, за кілька місяців, на розгляд країн, що мають відношення до падіння Боінга, планують представити заключний звіт, який буде доступним для громадськості через 60 днів після того, як кожна держава прокоментує звіт НРБ.

comments powered by HyperComments