Держказначейство відновило роботу в 13 містах Луганської області

Неділя, 24 серпня 2014, 12:22
Як повідомили УНІАН у прес-службі облдержадміністрації, з 4 серпня управління Держказначейства в Луганській області було змушене припинити свою роботу – в результаті бойових дій були пошкоджені комунікаційні канали зв'язку оператора «Укртелеком».
Держказначейство відновило роботу в 13 містах Луганської області

«Відновити казначейське обслуговування вдалося завдяки зусиллям фахівців луганської філії «Укртелекому», Луганської облдержадміністрації, Держказначейської служби України, які змогли створити резервні канали зв'язку. Це означає, що від 26-27 серпня на цих територіях буде відновлено фінансування зарплати працівникам бюджетної сфери, витрат на медикаменти, продукти харчування, енергоносії бюджетників», - ідеться в повідомленні.

Крім того, відновлює роботу Головне управління держказначейства Луганської області, яке 31 липня було передислоковане до Сватового Луганської області. Продовжиться фінансування 232 обласних бюджетних установ медицини, освіти, культури, соцзахисту, а також соцвиплати, субвенції й дотації з державного бюджету.

Поки що відкрито казначейське обслуговування в Лисичанську, Рубіжному, Сєверодонецьку; у Біловодському, Білокуракинському, Кременському, Марківському, Міловському, Новопсковському, Новоайдарському, Сватовському, Троїцькому, Білокуракинському районах.

Облдержадміністрація вживає всіх можливих заходів, аби забезпечити соціальні виплати, пенсії, зарплати громадянам, які проживають у зоні АТО. Такі механізми відпрацьовуються. Наприклад, пенсіонери Попаснянського району, які отримують свої пенсії на банківські картки, зможуть одержати пенсії за два останні місяці через банківські установи Лисичанська, йдеться в повідомленні. Робота із забезпечення грошових виплат жителям області триває.

comments powered by HyperComments