У Донецьку тривають артобстріли, пошкоджено морг лікарні Калініна

Неділя, 24 серпня 2014, 13:57
Ніч на 24 серпня пройшла напружено, звуки залпів та вибухів лунали в усіх районах міста. За минулу добу через артобстріли в місті виникло 13 пожеж, 9 з яких в житлових будинках приватного сектора, повідомили в прес-службі мерії.
У Донецьку тривають артобстріли, пошкоджено морг лікарні Калініна

Ніч проти 24 серпня пройшла напружено, звуки залпів та вибухів лунали в усіх районах міста. За минулу добу через артобстріли в місті виникло 13 пожеж, 9 із яких - у житлових будинках приватного сектору, повідомили у прес-службі мерії.

Через потрапляння снарядів у Петрівському районі пошкоджено дахи, перекриття в житлових будинках № 7 і 9 вулиці Павлівської, № 45 а, 35 і 37 вулиці Шлях до соціалізму.

У Кіровському районі пошкоджено житловий будинок №75 вулиці Шкільної.

У Будьонівському районі  пошкоджено дах житлового будинку №22 вулиці Міліційної. Перебито газопровід у районі Казенного заводу хімічних виробів. У результаті артобстрілу пошкоджено морг ДОКТМО (лікарня Калініна) і бюро ритуальних послуг "Некрополь",  нині встановлюються масштаби завданих збитків. У багатьох корпусах лікарні розбито вікна.

Ситуація з електропостачанням залишається напруженою, за ніч знеструмлено 7 трансформаторних підстанцій в селищі Авдотьїне і 19 - в адмінселищі.

Через учорашній обстріл Калінінського району досі не відновлено руху тролейбусів за маршрутами  №7 і №11. Уранці не ходив тролейбус  №2 через неспокійну обстановку біля ж/д вокзалу. О 9:00 рух відновлено.

comments powered by HyperComments