Бойовики не дотримуються умов перемир'я в Донбасі –Тимчук

Субота, 6 вересня 2014, 12:26
Російсько-терористичні війська не дотримуються умов перемир'я згідно з протоколом, який був підписаний вчора в Мінську між представниками України, "ДНР" і "ЛНР" за участю ОБСЄ. Про це повідомляє керівник групи Інформаційний опір Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook.
Бойовики не дотримуються умов перемир'я в Донбасі –Тимчук

За інформацією Тимчука, вчора після 18.00 і до справжнього моменту супротивник вчинив декілька спроб атакувати позиції українських військ на території аеропорту в Донецьку. В ході штурмів супротивником використовувалися гранатомети і вогнемети.

Також після 18.00 вчорашнього дня був здійснений обстріл позицій українських військ в районі н.п. Попасна, Красногорівка, Золоте, Новотроїцьке.

"Українські війська повністю дотримуються умов перемир'я  і відкривають вогонь лише у відповідь при нападі на свої позиції", - підкреслив Тимчук.

В п'ятницю, 5 вересня, за результатами зустрічі тристоронньої контактної групи у білоруському Мінську було оголошено, що з 18 годин за Києвом, вводиться режим припинення вогню і починається втілення мирного плану президентаУкраїни Петра Порошенка. У РНБО заявили, що сили АТО не мінятимуть місця своєї дислокації на Донбасі після оголошення режиму припинення вогню.

comments powered by HyperComments