У батальйоні "Слобожанщина" прокоментували ситуацію у Волновасі

Субота, 13 вересня 2014, 00:00
За даними розвідки, на сьогодні в місті Волноваха Донецької області близько трьохсот чоловік воюють на стороні терористів.
У батальйоні "Слобожанщина" прокоментували ситуацію у Волновасі

 

Про це повідомив командир роти батальйону "Слобожанщина" Віталій Тихоненко, коментуючи офіційну інформацію про те, що на мапі ходу АТО місто нанесене як звільнене від бойовиків.

"У ЗМІ і на наших сторінках в соцмережах з'явилася інформація про зачистку Волновахи. Виникало питання -мені особисто його задавали - як так виходить, що місто зачистили, а на офіційній мапі АТО воно вже давно знаходиться, нібито, під українськими прапорами. Я відзначу, що за офіційними розвідданими зараз в місті близько трьохсот чоловік воюють на стороні терористів. По місту ходять їх розвідники і диверсійні групи. Зараз наше основне завдання - їх виявлення і знищення", - розповів Віталій Тихоненко.

Також він відзначив те, що відбувається на Донбасі – сильно відрізняється від того, що показують в новинах. У населеному пункті, в який вони заходять, вранці місцеві жителі їм можуть посміхатися, а увечері відкрити вогонь.

"Це не лінія фронту, все набагато складніше. Війна відбувається серед нас. Коли ми під'їжджали до місця дислокації, то нам відразу ж довелося вступити у бій. Нас чекали. Виникає питання, звідки люди знали про наш маршрут", - додав Віталій Тихоненко.

comments powered by HyperComments