Терористи зміцнюють власні позиції в районі Донецька

Неділя, 4 січня 2015, 21:55
У районі Спартака міста Донецьк терористи продовжують зміцнювати власні позиції. Вони обладнують укриття для бронетехніки, приховують вогневі позиції для танків та артилерії, ведуть посилену розвідку підходів до позицій української армії на ділянці Авдіївка - Дослідне - Донецький аеропорт - Піски.
Терористи зміцнюють власні позиції в районі Донецька

Про це написав Дмитро Тимчук на своїй сторінці в мережі «Facebook»

В районі Шахтарськ - Зугрес спостерігається перекидання конвоїв постачання терористичних військ. Було помічено до 25 одиниць тентованого транспорту, які пересуваються в сторону Донецька. Крім того, було помічене пересування одиниць бронетехніки до ділянки Щастя - Станиця Луганська. З 31 грудня до ранку 4 січня  в цілому було перекинуто до 20 одиниць бронетехніки.

У районі Гранітное і Тельманове ситуація досі напружена. Після нещодавніх обстрілів позицій української армії, терористичні формування інтенсивно зміцнюють власні позиції. Відбувається перегрупування артилерії та бронетехніки. Протягом декількох діб на даних напрямках було помічене перекидання приблизно  15 танків, 10 бойових броньованих машин (ББМ), до 30 одиниць ствольної артилерії, а також підрозділів РСЗВ (до 6-и установок). Крім того, на приморському напрямку було помічено появу щонайменше двох мобільних артилерійських груп.

comments powered by HyperComments