Захарченко і Плотніцький вимагають мирних переговорів з Києвом

Вівторок, 3 лютого 2015, 13:57
Глави "республік" зробили спільну заяву, головна теза якої - змусити владу України сісти за стіл переговорів. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
Захарченко і Плотніцький вимагають мирних переговорів з Києвом

Як йдеться в заяві, глави "ДНР" і "ЛНР" бажають, "щоб питання, коли буде покладений кінець війні в Україні, якнайскоріше отримало свою відповідь". Про це повідомляє joinfo.ua, посилаючись на рупор терористів "Донецьке агентство новин".

Велика частина звернення не несе смислового навантаження, і складається з нескінченних звинувачень української влади в геноциді і знищенні мирних жителів "Народних республік".

Цитуємо далі: "Ми не хочемо крові. Ми хочемо зупинитися там, де ми знаходимося зараз. Ми шануватимемо пам'ять загиблих мирних жителів і наших товаришів зі зброї. Ми - за мирні переговори".

Усі ці пафосні слова виглядають досить дивно на тлі вчорашньої заяви Захарченка про те, що через тиждень армія "ДНР" поповниться на 100 тисяч новобранців. Швидше за все, так він намагається "прикрити" введення на територію Донбасу чергового каравану "гарматного м'яса" з території Росії.

comments powered by HyperComments