Населені пункти Луганщини піддалися бомбардуванню

Понеділок, 9 лютого 2015, 15:57
За повідомленням прес-служби голови Луганської обласної держадміністрації Геннадія Москаля, терористи минулої доби здійснили 42 обстріли територій Луганської області, які контролюється українською владою.
Населені пункти Луганщини піддалися бомбардуванню

Дві людини загинули Попасній в наслідок артилерійських обстрілів з боку окупованого "казакамі" Первомайська. Зазнало руйнувань кілька будівель, а на залізничному підприємстві після обстрілу виникла пожежа. Частково в місті немає води та газу.

Терористи також завдали обстрілів з артилерії по околиці Світличного  та перебили магістральну лінію електропередач. В результаті чого села Нижнє і Світличне опинилися без струму та центрального водопостачання. На даний момент ремонтними бригадами ведеться відновлення системи життєзабезпечення.

У Новотошковке останній обстріл був в понеділок вранці. Постраждалих серед цивільних не було. Електроенергії, тепло- та водопостачання в Новотошковке немає.

Увечері у неділю з боку окупованого терористами Кіровська з "Градів" було обстріляне Горское. Одного місцевого мешканця було поранено. В результаті обстрілу пошкоджено близько десяти господарських будівель.

comments powered by HyperComments