Антифашистський батальйон «Оплот» носить свастику (фото)

Четвер, 2 квітня 2015, 11:53
Очолюване псевдоглавою «ДНР» угрупування «Оплот» до своїх нашивок стала додавати свастику. У мережі з'явилося фото розпізнавальних знаків на формі разом з медальйоном, на якому зображений стилізований нацистський символ.
Антифашистський батальйон «Оплот» носить свастику (фото)

Раніше організація «Оплот» радикально виступала проти фашизму і негативно висловлювалася у бік символіки полку «Азов», звинувачуючи їх в пропаганді нацистської доктрини. Організація «Оплот» також була активним учасником «Антимайдану». Учасники громадського «формування» брали активну участь в резонансних безладах в Харкові навесні 2014 року.

Нагадаємо, що глава «Оплоту» і за сумісництвом псевдоглава «ДНР» неодноразово висловлювався негативно у бік будь-якої символіки, що натякає на фашизм. При цьому Олександр Захарченко нагородив себе чотирма «Георгіївськими хрестами», символіку яких використала під час Великої Вітчизняної війни зрадницька армія генерала Андрія Власова.

Нагадаємо, що бойовики «Оплоту» і загону «Восток» були викриті в грабежах і мародерстві, у зв'язку з чим «міністерство держбезпеки ДНР» заарештувало середню ланку ватажків цих бандитських загонів.
Також відомий факт масової конфронтації членів бандформування «Оплот» з чеченськими бойовиками.

comments powered by HyperComments