Перші студенти «ДНР» отримали дипломи про «вищу» освіту

П'ятниця, 3 квітня 2015, 15:40
У «ДНР» 2 квітня 2015 року 18 студентів ВИШів «республіки», отримали дипломи про «вищу» освіту російського зразка.Вони стали кваліфікованими фахівцями. Про це на прес-конференції 2 квітня повідомив псевдоглава «Донецької Народної Республіки» Олександр Захарченко.
Перші студенти «ДНР» отримали дипломи про «вищу» освіту

Він відзначив, що це сталося завдяки професіоналізму «Міністерства освіти» молодої «республіки». Рівень акредитації, універсальність, статус і найголовніше - до якого ВИШу РФ вони відносяться, ватажок «ДНР» вважав за краще не уточнювати.

Також, Олександр Захарченко підкреслив, що студентам на «їх території» стали виплачувати стипендії.

Нагадаємо, що восени минулого року в «ДНР» були введені нові шкільні атестати і дипломи для ВИШів. Частина з них була надрукована і видана школярам і студентам. На відміну від українських або світових аналогів, документи надруковані на папері, мають мінімальну міру захисту і швидко втрачають свій презентабельний вид.

Крім того, викладачі кафедри всесвітньої історії Донецького національного університету в повному складі пішли із захопленого бойовиками навчального закладу.

Нагадаємо, що ректор Луганської академії культури і мистецтв Валерій Філіпов пообіцяв застрелитися в усіх на очах у разі, якщо випускники його ВИШу не отримають російські дипломи.

 

comments powered by HyperComments