Краматорський «корупціонер від юстиції» втік від «утримання під вартою»

Середа, 8 квітня 2015, 22:42
Прокуратура Маріуполя подала апеляційну скаргу на рішення Жовтневого райсуду міста, згідно з яким «корупціонера від юстиції» Барабаша Ю.Д. звільнили під заставу.
Краматорський «корупціонер від юстиції» втік від «утримання під вартою»

Засідання з апеляційної скарги пройшло десятого березня в приміщенні профільного суду Маріуполя. На процесі оскарження були присутні: старший слідчий ОВС СВ «ОВС та ОГЗО» СУ ГУМВС України в Донецькій області підполковник міліції Шебаніц А.П., прокурор Циря О.С. та підозрюваний Барабаш Ю.Д. зі своїм адвокатом. У фіналі засідання суд апеляційної інстанції скасував рішення Жовтневого райсуду стосовно звільнення підозрюваного Барабаша під заставу та  вирішив застосувати до Барабаша запобіжний захід у вигляді «утримання під вартою».

Почувши постанову суду, Барабаш спокійно сів у авто родичів (оскільки на його автівці їздив слідчий Шебаніц А.П.) та спокійно поїхав спочатку до села Сергіївка, а потім у Краматорськ, де вимкнув свій мобільник. Зараз підозрюваний Барабаш Ю.Д. знаходиться у розшуку.

Нагадаємо, другого березня 2015 року за хабарництво затримали керівника Реєстраційної служби Краматорська Барабаша Юрія Дмитровича. Цей чоловік підозрюється в тому, що протягом кількох місяців отримував від одного громадянина гроші за те, що вносив до реєстру речових прав дані на підґрунті сфальсифікованих документів. Слідство за цією справою проводять фахівці профільного відділу Донецького обласного управління міліції. http://varta.kharkov.ua/news/donetsk/1106009.html

comments powered by HyperComments