Що таке «Справедливість» по-донецьки?

Середа, 8 квітня 2015, 23:48
Співробітниці Реєстраційної служби Краматорська Власовій Анні Володимирівні потрібна допомога. Через свого начальника (керівника Реєстраційної служби Краматорська) вона знаходиться під арештом у Маріуполі. За грати вона потрапила за компанію разом зі своїм керівником Барабашом А.Д., який донедавна очолював Реєстраційну службу Краматорського управління юстиції.
Що таке «Справедливість» по-донецьки?

На початку березня  Барабаша А.Д. затримали за підозру в отриманні хабарів, які протягом кількох місяців він одержував від одного громадянина. http://varta.kharkov.ua/news/donetsk/1106009.html

Спочатку підлегла «корупціонера від юстиції» проходила у справі як свідок. http://varta.kharkov.ua/news/donetsk/1106009.html

Пізніше її перевели до категорії підозрюваних. Під час судових засідань, якими визначався запобіжний захід для підозрюваного, стало відомо, що слідчий та начальник реєстраційної служби стали ледь не приятелями. Спочатку підозрюваного випустили під заставу в 100 тисяч гривень, а після апеляції прокуратури повернули «утримання під вартою». http://varta.kharkov.ua/news/donetsk/1106010.html

 Відразу після оголошення рішення суду Барабаш А.Д. втік. Зараз він перебуває у розшуку, а на його підлеглу Власову А.В. намагаються повісити всю провину. Про це повідомляє цивільний чоловік Власової А.В. Третяченко Костянтин. «11.03.2015 року в приміщенні Апеляційного суду Донецької області, який знаходиться у м. Маріуполь, відбулось засідання щодо апеляційної скарги представників Власової А.В. на ухвалу від 04.03.2015 року в справі 263/2550/15-к,провадження № 1-кс/263/9572/2015 від 04.03.2015 року судді Жовтневого районного суду м. Маріуполь, про застосування запобіжного заходу відносно підозрюваної Власової Анни Володимирівни у вигляді утримання під вартою в Маріупольському слідчому ізоляторі строком на 60 днів, до 01 травня 2015 року 23 годині 40 хвилин включно», - повідомив цивільний чоловік Власової Третяченко Костянтин.

Більше того, стверджує Трятяченко Костянтин, Власовій відмовляють навіть в зміні запобіжного заходу на тій підставі, що, мовляв, Барабаш вже втік, так що Ви, дорогенька, посидіть за двох. «На всі питання було надано відповідь прокурора Циря О.С. «вже один збіг, а якщо відпустимо Власову, то більш нічого зробити ми не зможемо», - каже Третяченко Костянтин.

«13.03.2015 року Апеляційний суд Донецької області, який знаходиться у м. Маріуполь, виніс рішення про відмову в задоволенні апеляційних скарг, та залишив ухвалу від 04.03.2015 року у справі 263/2550/15-к, провадження № 1-кс/263/9572/2015 від 04.03.2015 року судді Жовтневого районного суду м. Маріуполь, про застосуванні запобіжного заходу відносно підозрюваної Власової Анни Володимирівни у вигляді тримання під вартою в Маріупольському слідчому ізоляторі строком на 60 днів, до 01 травня 2015 року 23 годині 40 хвилин включно», - повідомив цивільний чоловік Власової Третяченко Костянтин.

Поки підлегла «корупціонера від юстиції» Власова знаходиться під вартою, вдома без мами залишився дворічний малюк, а також брат, який став інвалідом внаслідок участі в АТО. Для того щоб вирішити проблему, в родини нема можливостей та коштів. «У нас нема грошей для «вирішення» цих питань, пропозиції вже надходили. Нашому адвокату погрожують. Власова Анна Володимирівна, яка близько десяти років віддала служінню на користь держави, має стійку активну громадську позицію, має подяки від місцевих органів самоврядування, центральних органів влади, має неповнолітню дитину 10.12.2012 року народження, мати - пенсіонерку, бабусю, яка є діабетиком та інсулінозалежною (якій постійно робила уколи), рідного брата, який брав безпосередню участь у антитерористичній операції та зараз є ветераном бойових дії, інвалід війни другої групи», - розповідає чоловік Власової Третяченко Костянтин.

 

 

comments powered by HyperComments