Віджату мережу супермаркетів «АТБ» в Донецьку очолив абхазький найманець

П'ятниця, 17 квітня 2015, 15:45
Колишній спортсмен, а нині найманець, заступник командувача «Республіканської гвардії ДНР» Ставрос Багателія зненацька став директором мережі магазинів «Перший республіканський супермаркет». Передає сайт "Восточний дозор".
Віджату мережу супермаркетів «АТБ» в Донецьку очолив абхазький найманець

По суті, «Перший» - це колишній «АТБ», який було «націоналізовано» новою владою. Контролювати і керувати супермаркетами призначили найманця з Абхазії, колишнього чемпіона по східних єдиноборствах, що дослужився до замкома «гвардії ДНР» з політичної і «виховної» роботи. До речі, логотип «Першого республіканського супермаркету» дуже змахує на герб Росії.

Швидше за все, в цих магазинах продаватимуться товари, вкрадені з гуманітарних вантажів, а прибуток піде в кишені новим «керівникам».

Дуже аналогічна ситуація в Луганську.

Колишній «АТБ» - це супермаркет «Народний», і контролює мережу особисто дочка «глави ЛНР» Плотницького. Не залишилася без справ і дружина «вождя», вона керує супермаркетом «Епіцентр». Плотницький залишив собі «найсмачніше», контроль над заправками і пунктами обміну валюти. Ну а що, уся сім'я при справі.

comments powered by HyperComments