Під "главою ДНР" Олександром Захарченком захитався трон

Вівторок, 21 квітня 2015, 14:53
Дні правління глави донецьких терористів добігають кінця. "Кремлівські батьки" терміново шукають заміну норовливому бойовикові. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
Під "главою ДНР" Олександром Захарченком захитався трон

Як заявив полковник Валентин Федичев, заступник командувача АТО, в ролі  "спадкоємця престолу" розглядається кандидатура Олексія Мозгового. Бригадир "примари" має величезний досвід кошмарити мирне населення, і робити безрозсудні політичні заяви.

"Захарченко явно не виконує завдання "великого папи" з фальсифікації фактів про наступ української армії на Донецьк. Усі його заяви про обстріл і порушення Мінських домовленостей українською стороною не мають під собою реальної основи і розсипаються як картковий будиночок. Що його чекає після зняття? Швидше за все, в'язниця", - заявив Валентин Федичев.

"Усі спроби спровокувати ЗСУ до наступу не увінчалися успіхом. Мало того що "укропи" не зрушили з місця, так вони ще украй рідко відповідають на вогонь з боку донецьких бойовиків", - додав полковник.

Захарченко особисто віддавав накази відкрити вогонь по Авдіївці по позиціях ЗСУ в Пісках, чим у черговий раз довів своє повне небажання брати участь у врегулюванні мирного процесу на Донбасі.

comments powered by HyperComments