Особливості «республіканського» дозвілля: начальник охорони Плотницького «гульнув» в луганському кафе

П'ятниця, 24 квітня 2015, 16:31
Якийсь-то Олег Валерійович, він же керівник служби охорони «керівника ЛНР» Плотницького, був затриманий співробітниками 4 бригади за п'яні витівки. Інформує сайт "Восточний дозор".
Особливості «республіканського» дозвілля: начальник охорони Плотницького «гульнув» в луганському кафе

Пізно увечері начальник охорони Плотницького зі своєю супутницею Інною вирішив повечеряти в одному з луганських кафе в районі пам'ятника трудівнику Луганщини. Щільно перекусивши і прийнявши неабияк «на груди», парочка вирішила розважити своє дозвілля цікавими пригодами. «Бойова подруга» Інна стала ходити по залу кафе і плювати в тарілки відвідувачів. Тим, хто обурювався, Олег Валерійович загрожував пістолетом і швидкою розправою.

Своєю витівкою вони вельми спантеличили бойовиків з так званої 4-ої бригади ЛНР.  Бойовики за прізвиськом Татарин і Арам зробили «фізичне зауваження» охоронцеві, який розійшовся, і уклали його на підлогу, щоб він подумав про скоєне.

Олег Валерійович вельми засмутився, загрожував всіх «на нуль помножити» і загрожував ім'ям Плотницького. Бойовики викликали співробітників комендатури, подзвонивши «військовому комісарові» Луганська за прізвиськом Юстас. Незабаром бешкетник вийшов на свободу, але у його «колег» і 4-ой бригади залишилося запальне відео героїчних пригод начальника охорони. Олег Валерійови вельми стривожений і бажає негайно отримати даний компромат, щоб все стерти і знищити.

comments powered by HyperComments