У Лисичанську затримані два кілери з «Торнадо»

Четвер, 25 червня 2015, 17:40
Оперативники МВС і СБУ змогли запобігти вбивству Анатолія Науменка, начальника ГУ МВС в Луганській області. Обидва кілери носили шеврони розформованого батальйону «Торнадо», хоча офіційно в цьому підрозділі не числилися. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
У Лисичанську затримані два кілери з «Торнадо»

«Підозрювані обійшли наші блокпости через лісосмугу, і з Привілля, де базувався батальйон, дісталися до Лисичанська. Тут вони оселилися в міні-готелі і готувалися до замаху», - заявив губернатор Луганщини Геннадій Москаль.

Один із затриманих з позивним «Інкасатор» - професійний снайпер, саме він повинен був вистрілити в Науменка. Другий підозрюваний, 58-річний товариш по службі снайпера, повинен був страхувати напарника під час операції.

При затриманні у злочинців був вилучений пістолет Макарова і мисливський карабін «Вепр» в комплекті з оптичним прицілом, патрони і дві гранати РДГ- 5.

В ході допиту «Інкасатор» розповів, що планував замах на Анатолія Науменка, був в курсі його домашньої адреси, місця роботи і основних шляхів пересування. Як заявив кілер, вбивство міліційного чиновника планувалося як акт помсти за розформування і виведення батальйону «Торнадо».

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею «Посягання на життя співробітника правоохоронних органів».

 

comments powered by HyperComments