У Луганську бойовики готують дітей і молодь до війни (фото)

Ярослав Волков  |  Вівторок, 21 липня 2015, 15:01
У минулі вихідні в окупованому обласному центрі на базі профілакторію колишнього Луганського трубного заводу (Артемівський район Луганська) пройшли «навчання» бойовиків «ЛНР» для юнаків, а також дітей середнього і старшого шкільного віку.
як бойовики займаються підготовкою молоді до бойових дій

Як повідомляють місцеві жителі, на території спортивного комплексу, а також відкритого стадіону, що належать раніше Луганському трубному заводу, створений «байкерський клуб». У той же час туди постійно звозять дітей і молодь абсолютно не для катання на мотоциклах.

Там є інструктори з Росії, які дітвору років по 11-12 навчають цивільній обороні, а хлопців старше - стрільбі, метанню гранат і різним елементам тактичної підготовки, - повідомляє джерело. - Хлопців конкретно готують до війни, малюючи з України образ ворога. В якості доказів того, що виключно українська армія обстрілювала Луганськ влітку 2014 року інструктори «ЛНР» показують пошкоджену у бою техніку (див. знімки). Проте чітко видно, що знята нами на території профілакторія бронемашина є однією з модифікацій танка Т- 72, який перебуває на озброєнні армії РФ і не міг використовуватися ЗСУ при спробі узяття Луганська влітку 2014 року.

Нагадаємо, 10 червня 2014 року територія колишнього Луганського трубного заводу була захоплена бойовиками, що представилися «контррозвідниками ЛНР». Під загрозою застосування зброї вони змусили охорону підприємства покинути об'єкт.

До речі, 22 вересня 2014 року на території саме цього заводу майбутній глава «ЛНР» Ігор Плотницький поклав квіти до пам'ятника воїнам-заводчанам, причому разом з Олексієм Бедновим (Бетменом), який пізніше був убитий (як стверджує цілий ряд джерел, за наказом Плотницького).

comments powered by HyperComments