Інформація про п'яних солдатів в Сєвєродонецьку виявилася неправдивою

Понеділок, 27 липня 2015, 17:20
Днями в соціальних мережах («Фейсбук» і «В Контакті», група «Луганськ - наше місто!») були поширені повідомлення про те, що після відставки Геннадія Москаля з поста голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації на вулицях Сєвєродонецька стали з'являтися п'яні солдати ЗСУ.
у Сєвєродонецьку дані про п'яних солдатів були неправдиві

Проте з розмови з северодончанами, а також переселенцями з окупованого Луганська, які мешкають нині в цьому місті, стало ясно, що ця інформація не відповідає дійсності.

- В Сєвєродонецьку все спокійно, - стверджують місцеві жителі. - З приходом Геннадія Москаля на посаду губернатора була накладена заборона на продаж алкогольних напоїв військовослужбовцям  і взагалі будь-яким іншим людям у військовій і міліційній формі. При новому главі правила не змінилися, силовикам як і раніше спиртне заборонено продавати. Принаймні, за останні декілька місяців ми не бачили в Сєвєродонецьку жодного п'яного солдата або міліціонера.

Отже, інформація про «п'яних військових» є фейковою. Залишається тільки з'ясувати, з якою метою вона була укинута в соцмережі

Нагадаємо, указом Президента України Геннадій Москаль був звільнений із займаної посади голови Луганської ОДА і переведений на посаду голови Закарпатською ОДА. На місце губернатора Луганщини, що звільнилося, був призначений Георгій Тука.

comments powered by HyperComments