Сепаратисти з «ДНР» стверджують, що Захарченко не втікав з Донецька

Ярослав Волков  |  Середа, 26 серпня 2015, 12:55
Джерело в «уряді Донецької Народної Республіки» повідомило кореспондентові російського видання «Інтерфакс», що Олександр Захарченко, глава невизнаного Донецького псевдодержавного утворення окупований обласний центр не облишав.
захарченко нікуди не подівся

За словами члена «уряду ДНР», Захарченко залишається працювати в Донецьку в плановому режимі. Що стосується інформації про втечу лідера бойовиків, то представник сепаратистів назвав її інформаційною провокацією, нібито спрямованою на дестабілізацію ситуації в «республіці».

У той же час лідер партизанського загону «Тіні» Олександр Гладкий повідомив кореспондентів, що глава «ДНР» з'їхав зі своєї «резиденції» і оселився у будинку на перетині вулиці Університетська і проспекту Комсомольський (у оригіналі проспект Комсомольський чомусь названий вулицею, - ред.). Ця будівля розташовується у Ворошилівському районі Донецька.

На думку Гладкого, таємниче «зникнення», а точніше -передислокація Захарченка пов'язана з невдачею бойовиків по прориву оборони сил АТО під Донецьком, а також з появою деякого «стоп-листа», згідно з яким російським і «ДНРвським» ЗМІ заборонили згадувати колишніх і нинішніх керівників донецьких сепаратистів.

Нагадаємо, в минулі вихідні багато ЗМІ розповсюдили інформацію про те, що лідер самопроголошеної «Донецької Народної Республіки» Олександр Захарченко покинув свою резиденцію в Донецьку і зник в невідомому напрямі.

 
comments powered by HyperComments