В ОБСЄ є докази обстрілів бойовиками Авдіївки і Станиці Луганської

Неділя, 30 серпня 2015, 14:27
Українською стороною Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню були передані задокументовані факти цілеспрямованих обстрілів терористами житлових масивів Авдіївки і Станиці Луганської.
В ОБСЄ є докази обстрілів бойовиками Авдіївки і Станиці Луганської

Про це повідомила прес-служба Міноборони України. В повідомленні було сказано що спостерігачі змогли зафіксувати воронки від вибухів снарядів діаметром 960 мм і глибиною в 350 мм.

27 серпня о 1.52 бойовиками була обстріляна Авдіївка з артилерійської зброї калібром 122 мм, що було заборонено мінськими домовленостями. Значних руйнувань зазнав район Стара Авдіївка. Того ж дня о 23.18. бойовики продовжили обстріл. В результаті обстрілів зазнав руйнувань п'ятиповерховий будинок по вулиці Менделєєва. Також були пошкоджені дві п'ятиповерхівки на Молодіжній вулиці.

Крім того, ОБСЄ отримала докази обстрілів з 82 і 120 мм мінометів житлових кварталів Станиці Луганської, в результаті яких було зруйновано житлові будинки по вулицях Леніна, Ломоносова, Лебединського, Гоголя, Лермонтова, вулиці 1-го травня, 5-ї лінії, 3-ї лінії, 4-ї лінії. Незважаючи на те, що постраждалих немає, багато людей залишилися без житла.

ЛІГАБізнесІнформ

comments powered by HyperComments