Сєверодонецький депутат Шахов звинуватив БЮТ у змові з «Опозиційним блоком»

Ярослав Волков  |  Четвер, 26 листопада 2015, 14:55
Представник партії "Наш край" розповів в прямому ефірі про тих, хто намагався позбавити його мандату.
Сєверодонецький депутат Шахов звинуватив БЮТ у змові з «Опозиційним блоком»

Сєверодонецька виборча комісія придумала абсурдний привід для позбавлення мандату Сергія Шахова. Про це він розповів в ефірі передачі «Шустер LIVE».

- 19 листопада в Сєверодонецьку ТВК позбавила мене депутатських повноважень, - повідомив він. - Комісія мотивувала своє рішення тим, що я нібито маю другий мандат - Стахановської міської ради, - міста, яке окуповане. Притому, що козаки, контролюючі Стаханов, мене розшукують, призначають за моє упіймання суми з шестизначних цифр!

При цьому Шахов звинуватив окремих представників «Блоку Юлії Тимошенко» в змові з «Опозиційним блоком», попросивши нардепа, що знаходиться в студії, від БЮТ Сергія Соболєва посилити контроль над однопартійцями в Сєверодонецьку.

Напевно, так Шахов страшний для "Опозиційного блоку", оскільки саме представники цієї політичної сили ініціювали це питання, - заявив він. - Крім того, "Батьківщина" підтримала "Опозиційний блок" в цьому питанні, внаслідок чого було прийнято незаконне антиукраїнське рішення. І я хочу звернутися зараз до Сергія Соболєва, що представляє цю партію, щоб на цю ситуацію вплинули.

На думку Шахова, у "Опозиційного блоку" сталася агонія, коли представник партії "Наш край" зібрав демократичні сили Луганської області в Сєверодонецьку.

Нас стала більшість – 56% - це величезний плюс, - відзначив він. - В порівнянні з минулими показниками це досягнення. Ви пам'ятаєте, що в Луганській області 90% перебулаи під Партією регіонів і комуністами. А сьогодні - тотальна перемога проукраїнських сил як в Луганській, так і в Донецькій областях.

Севєродонецький депутат вислови надію, що проукраїнські сили наведуть лад в міськрадах.

- ЦВК і ТВК, позбавляючи права голосу людей на місцях, скоїли злочин, - заявив він. - Кожен з тих дев'яти чоловік, який проголосував за незаконне рішення, буде покараний. Думаю, фракція БЮТ зверне увагу на цей інцидент в місті Сєвєродонецьку. Я упевнений, що демократичні проукраїнські сили переможуть в Луганській області.

Нагадаємо, 19 листопада 2015 Сєверодонецька міська виборча комісія Луганської області прийняла рішення про позбавлення депутатського мандату Сергія Шахова, який пройшов в Сєверодонецьку міськраду від партії "Наш край" на місцевих виборах 25 жовтня.

Шахов з цим рішенням не погодився і подав до суду, який задовольнив його вимоги.

22 листопада голова Сєверодонецької міської виборчої комісії Олександр Урядов направив апеляційну скаргу до Донецького апеляційного адміністративного суду (м. Краматорськ), домагаючись позбавлення депутатського мандату Сергія Шахова.

24 листопада Донецький апеляційний адміністративний суд прийняв рішення не задовольняти цю апеляційну скаргу. За іншими даними, Сєверодонецька виборча комісія скаргу відкликала сама.

Суд закрив провадження у цій справі, Шахову залишені депутатські повноваження.

Нагадаємо, Ірина Веригіна (БЮТ), що виконувала в 2014 році обов'язку голови Луганською ОДА, повідомила, що в Лисичанську міськраду пройшли пропутінські депутати.

 

 

comments powered by HyperComments