Священик-сепаратист Авдюгін назвав ЛНРівців тупими (скрин)

Ярослав Волков  |  Середа, 2 грудня 2015, 19:57
"Інтернет-батюшка" Олександр Авдюгін, спростовувавши інформацію українських ЗМІ, відзначив "повну тупість" бойовиків, що розмістили боєприпаси в селищі Дзержинський.
Священик-сепаратист Авдюгін назвав ЛНРівців тупими (скрин)

Про це священик Московського Патріархату написав на своїй персональній сторінці в соціальній мережі "Фейсбук".

26 листопада в селищі Дзержинський (Луганська область, відноситься до Ровеньківскої міськраді), що знаходиться під контролем "ЛНР", спалахнув склад з боєприпасами, який обладнали НВФ сепаратистів.

У деяких українських ЗМІ пройшла інформація, що "ополченці" на прикордонних територіях псевдореспубліки в Ровеньках і Свердловському районі Луганської області шукають "партизан з Росії". За даними деяких джерел, саме російських диверсантів підозрюють в підпалі складу з бойовими припасами.

Також повідомлялося, що в результаті пожежі загинуло 45 людей, і в цьому районі бойовики посилили режим безпеки, перевіряють на блокпостах документи у тих, хто проїжджає, приділяючи особливу увагу громадянам РФ.

Священик Олександр Авдюгін, який, як відомо, служить в Ровеньках і не приховує симпатій до "ополченців", назвав інформацію про російських диверсантів "черговою брехнею". При цьому дісталося і самим "ополченцям", точніше - бойовикам НВФ, що розмістили боєприпаси на території селища Дзержинський.

"Жертв не було, - пише Авдюгін. - Навіть ніхто не поранений. Особливих "перевірок" теж не спостерігається, що не виключає повну тупість того, хто розмістив на території селища боєприпаси.

Схоже, навіть лояльних до сепаратистів батюшек почали виводити з себе непродумані дії влади "ЛНР", що наражає на небезпеку мирне населення; а також озброєних маргіналів, на яких тримається влада фейковой республіки.

Як раніше повідомлялося, ровеньківський протоієрей УПЦ МП Олександр Авдюгін зізнався, що на президентських виборах 2009-2010 рр. "розкручував на допомогу храму" комуністів і однопартійців Юлії Тимошенко.

До речі, під час анексії Криму і озброєного конфлікту на Донбасі цей священик прийняв сторону прокремлівських агресорів.

Читачеві свого блогу в "ЖЖ", засмученому тим фактом, що росіяни "їдуть вбивати інших православних в сусідню країну", Авдюгін написав, що росіян вони самі запросили: «Ми звернулися: братики допоможіть!»

 

comments powered by HyperComments