Бойовики обстріляли Мар'їнку з великокаліберних кулеметів

Субота, 16 січня 2016, 13:48
Цієї ночі ситуація в зоні проведення АТО була неспокійною. Найбільш серйозною вона була в районі Мар'їнки.
Бойовики обстріляли Мар'їнку з великокаліберних кулеметів

Про це повідомив прес-центр АТО. Бойовики тричі завдали обстрілів по українських позиціях з 82-мм і 120-мм мінометів. Також ними застосовувалася стрілецька зброя та міномети. На Маріупольському напрямку ними було обстріляне Водяне, яке належить до «сірої зони» з мінометів. Неподалік Горлівки, яку зараз контролюють бойовики, вони зі стрілецької зброї і великокаліберних кулеметів обстріляли українські позиції поблизу Майорського. Також в районі Новгородського вони застосували зенітну установку.

Продовжуються обстріли і поблизу Донецького аеропорту. Представники незаконних збройних формувань завдають обстрілів по позиціям сил АТО поблизу Дослідного, Пісків та на південь Авдіївки. Вночі ними була застосована стрілецька зброя та гранатомети.  

Також бойовиками порушувалися умови припинення вогню на Луганщині. Під обстріл потрапило селище Трьохізбенка. Там вони застосували стрілецьку зброю, гранатомети і великокаліберні кулемети. Для запобігання втрат серед особового складу і мирних мешканців українським військовим довелося відкрити вогонь у відповідь з дозволеного озброєння. Після цього обстріл з боку бойовиків припинився. Загалом, за минулу добу бойовиками сорок разів був порушений режим тиші. 

comments powered by HyperComments