У бою під Мар’їнкою поранено троє українських військових

Середа, 27 січня 2016, 13:16
Поблизу Мар’їнки Донецької області, де учора увечері, 26 січня, зав'язався тригодинний бій між бойовиками і нашими військами, було поранено троє військових.
У бою під Мар’їнкою поранено троє українських військових

Як написав на своїй сторінці в Facebook керівник районної військово-цивільної адміністрації Володимир Мороз, за минулу добу в Мар’їнському районі зафіксовано обстріл із стрілецької зброї і важкого озброєння. На восьму ранку середи, 27 січня, поранення отримали троє військових.

У той же час, прес-офіцер сектора «М» Олександр Кіндсфатер розповів, що під час бою під Мар’їнкою українським військовим довелося сім разів відкривати вогонь у відповідь. Тут бойовики десять разів починали обстріл із стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів, автоматичних гранатометів і зенітних установок. Крім того, вони двічі застосували 82-мм міномети. Бій тривав близько трьох годин. Проте, яскраво вираженою інтенсивність була близько десятої години вечора і до дванадцятої, - повідомив голова адміністрації району Максим Жуковський. Нагадаємо, раніше про бій під Мар’їнкою повідомляв журналіст Андрій Цаплієнко. За його даними у бою був поранений один український військовий з позивним "Ведмідь".

comments powered by HyperComments