Новий театр в «ЛНР»: Плотницький перевіряє власну сім'ю

Ярослав Волков  |  П'ятниця, 18 березня 2016, 21:33
Керівник луганських сепаратистів доручив перевірити роботу мережі віджатих супермаркетів, яку курирують його дружина і дочка.
Новий театр в «ЛНР»: Плотницький перевіряє власну сім'ю

Цього тижня "управління з питань торгівлі і сфери послуг адміністрації" окупованого Луганська вирішило перевірити колишню мережу "АТБ", яка після "націоналізації" сім'єю Плотницького дістала назву "Народний".

Цікаво, що перевірку діяльності мережі супермаркетів "Народний" в Луганську ця інстанція початку за вказівкою самого Ігоря Плотницького.

Як заявив начальник "управління" Олександр Филипський, голова "ЛНР" Ігор Плотницький пояснив необхідність такої перевірки тим, що ці супермаркети завищують ціни.

Раніше ЗМІ повідомляли, що будівельним гіпермаркетом "Епіцентр", а також мережею супермаркетів, що експропріюють бойовиками, "Народний" (колишній "АТБ") завідують дружина і дочка голови "республіки".

До речі, в Луганську під час перебування у влади бойовиків "ЛНР" були неодноразово зафіксовані факти продажу гуманітарної допомоги з Росії на прилавках супермаркетів "Народний".

 

comments powered by HyperComments