Фігуранти «чорної бухгалтерії ПР» не виходять на зв’язок

Вівторок, 31 травня 2016, 17:25
У ЦВК називають публікацію матеріалів Партії регіонів, в якій фігурують грошові виплати на Центральну виборчу комісію, спробою зірвати проведення довиборів.

 

Глава ЦВК, так само, які і комісія, перебуває у виборчому процесі проміжних виборів народних депутатів України у семи округах. І мені здається, до певної міри, що те, що відбувається зараз, – це спроба вибити Центральну виборчу комісію з нормального робочого графіку роботи і зірвати вибори», – заявив завідувач відділу взаємодії із засобами масової інформації Центральної виборчої комісії Костянтин Хівренко.

В оприлюднених виданням «Українська правда» 31 травня документах ЦВК фігурує кілька разів: гроші отримували М.В.Охендовський, О.Л. Лукаш, В.А. Калюжний. Фігурує декілька таких виплат на різні суми: 60 000 доларів, 20 000 доларів, 45 000 доларів і 2 200 000 доларів.

Радіо «Свобода» пише, що на телефонні дзвінки ані Михайло Охендовський, ані Олена Лукаш не відповідають, редакція готова у будь-який момент оприлюднити їхні коментарі.

Нагадаємо, «Українська правда» оприлюднила дані «чорної бухгалтерії» Партії регіонів за період з червні до грудня 2012 року. У той період країна готувалася до проведення парламентських виборів (28 жовтня 2012 року). У списках згадується і Харківщина. Наприклад, гроші отримував екс-віце-губернатор Євген Савін. Довибори мають відбутися 17 липня 2012 року.

comments powered by HyperComments