Через бойовиків Станиця Луганська залишилась без світала, води та зв’язку

Субота, 27 серпня 2016, 16:49
Як передає «Главное», бойовиками була обстріляна Станиця Луганська. Вони застосували міномети та бронетехніку.
Через бойовиків Станиця Луганська залишилась без світала, води та зв’язку

Через обстріли була пошкоджена магістральна лінія електропостачання. 12 000 місцевих мешканців тепер залишились без світла, води та зв’язку. На місцях руйнувань ведуться ремонтні роботи. За словами Андрія Лисенка, речника з питань АТО, неспокійною ситуація була також в Кримському. Там представники незаконних збройних формувань тричі завдали обстрілів з використанням артилерії. Всього вони випустили сімдесят снарядів. Крім того, провокації здійснювалися по таких населених пунктах, як Сизове, Золототе та Попасна.

На Донецькому напрямку бойовики завдали 37 обстрілів, застосувавши важке озброєння. Особливо потужними вони були на Світлодарській дузі, під Зайцевим, в Авдіївській промзоні, на ділянці фронту Авдіївка – Піски. Бойовики застосували міномети, гармати і танки. Через обстріли в Авдіївці пошкоджень зазнали два житлові будинки. За попередніми даними, постраждалих не було.

На Маріупольському напрямку бойовики відкривали вогонь 31 раз, застосувавши при цьому міномети. В результаті цього постраждало двоє мирних мешканців. Ситуація була вкрай напруженою. Обстріли з боку бойовиків здійснювалися по кожному насаленому пункту чи важливих позиціях сил АТО. Протягом минулої доби травми отримало четверо українських військових.

comments powered by HyperComments