Ситуація на Донбасі загострюється: ОБСЄ зареєструвала збільшення кількості обстрілів

Понеділок, 7 листопада 2016, 10:39
Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ повідомила про збільшення випадків порушення режиму припинення вогню в Донецькій області.
Ситуація на Донбасі загострюється: ОБСЄ зареєструвала збільшення кількості обстрілів

В організації повідомили, що в період 3-4 листопада в Донецькій області її спостерігачі зафіксували 585 вибухів, в той час як за попередній звітний період їх було 430.

"Так, в ніч на 4 листопада протягом двох годин у підконтрольному "ДНР" місті Горлівка (39 км на північний схід від Донецька) спостерігачі чули 220 вибухів за 8-10 кілометрів на північний захід від місця свого розташування", - йдеться в документі.

Спостерігачі розповіли, що також чули вибухи на різній відстані, перебуваючи в Світлодарську, Донецьку, Широкіно, Ясинуватій, Петровському і Безіменному.

Серед іншого передають про розриви мінометних мін, черги з великокаліберних кулеметів, постріли трасуючими снарядами і "численні перехресні черги з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї".

У Луганській області місія зафіксувала 13 вибухів невизначеного походження. За попередній звітний період було зафіксовано 36 вибухів.

Останнім часом місія ОБСЄ неодноразово повідомляла про збільшення кількості обстрілів на Донбасі.

comments powered by HyperComments