Учні харківських шкіл передали новорічні подарунки військовим 92 ОМБр

Вівторок, 27 грудня 2016, 13:02
Понад 200 малюнків, аплікацій та оберегів подаровано бійцям АТО
Учні харківських шкіл передали новорічні подарунки військовим 92 ОМБр

Ініціативу зібрати подарунки для захисників України підтримали офіцери Індустріального у місті Харків районного військкомату і організували зустріч активістів учнівського самоврядування з командуванням бригади.

Як запевнив дітлахів заступник командира частини щодо роботи з особовим складом підполковник Бахтіяр Ахмедов, він особисто передасть воїнам подарунки.

«Найближчим часом я буду виконувати завдання у районі проведення АТО. Сподіваюся, що теплі слова підтримки і привітань з Новим роком додадуть нашим хлопцям позитивного заряду енергії», - сказав офіцер.

Серед тих, хто збирали посилки для воїнів-піхотинців, була учениця 11-го класу Харківської спеціалізованої школи № 75 Катерина Бугакова.

«У своїх листах ми написали, як пишаємося своїми захисниками і про свою віру в їхню скорішу перемогу, - говорить дівчинка. - Нам дуже приємно усвідомлювати, що наші прості подарунки піднімуть настрій військовослужбовцям, хоч на час відсторонять від труднощів».

За словами військового комісара Індустріального у місті Харків районного військкомату полковника Олександра Житка, до нього вже звернулися педагоги з інших шкіл, аби він посприяв з передачею листів та малюнків для учасників бойових дій на Донбасі. 

Нагадаємо, що на допомогу учасникам АТО випущена пам’ятка. Брошура під назвою «Пам’ятка учасника АТО» містить майже всю інформацію, яка може знадобитися військовим під час всіх етапів проходження служби.

comments powered by HyperComments