У районі Авдіївки продовжуються обстріли, є поранені

Вівторок, 7 лютого 2017, 10:03
Багатостраждальне місто на Донеччині обстрілювали майже з усіх видів зброї
У районі Авдіївки продовжуються обстріли, є поранені

За минулу добу, 6 лютого, позиції українських військ поблизу Авдіївки російсько-терористичні війська на Донбасі обстрілювали і з 152-міліметрової артилерії, і з мінометів (калібри 82 і 120 мм), і з танків, і з гранатометів, а також стрілецької зброї й великокаліберних кулеметів.

Про це повідомляє прес-центр штабу Антитерористичної операції.

Крім Авдіївки, на Донецькому напрямку обстріли відбувались у районі населених пунктів Троїцьке, Верхньоторецьке, Кам’янка, Луганське, Опитне та Зайцеве.

На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії, гранатометів та мінометів різних калібрів російські окупанти обстріляли Богданівку, Новогригорівку, Лебединське, Водяне, Гнутове, Широкине та Марїнку. По Широкиному стріляли також із танка, по Мар'їнці - і з БМП, а по Новотроїцькому - і з великокаліберних кулеметів.

На Луганському напрямку 122 міліметрова артилерія загарбників неодноразово обстрілювала Кримське. Міномети та гранатомети - Жовте та Кримське, а Новозванівку - танк.

Загалом 6 лютого зафіксовано 78 обстрілів. Одного українського бійця поранено.

Для військового госпіталю Харкова, де лікуються поранені в АТО бійці, волонтери просять усіх небайдужих передавати воду з поїлками для реанімації, скотч, станки для гоління, шапки, рукавички та труси великих розмірів, туалетний папір, великі вологі серветки та солодощі.

Раніше на Безлюдівському цвинтарі Харкова поховали 27-річного Геннадія Литвинчука та 46-річного Ігора Глєбова, які загинули в зоні АТО. Тіло Глєбова не віддавали рідним два роки.

А сьогодні в Ізюмі поховають командира взводу військової частини А 1453 Збройних сил України Дениса Тимошенко, який загинув 3 лютого.

comments powered by HyperComments