Курсанти Національного університету цивільного захисту здали кров для бійців АТО

П'ятниця, 10 лютого 2017, 17:18
Рятувальники вирішили підтримати благодійну акцію «Тиждень донорства» від Молодіжної ради Харкова
Курсанти Національного університету цивільного захисту здали кров для бійців АТО

9-10 лютого майже 100 курсантів і студентів факультетів цивільного захисту, оперативно-рятувальних сил, соціально-психологічного, пожежної безпеки і техногенно-екологічної безпеки Національного університету цивільного захисту України здавали кров для бійців АТО, які лікуються у Харківському військовому шпиталі.

«Специфіка нашої майбутньої професії - допомагати людям щодня і щомиті, - говорить курсант 4-го курсу факультету техногенно-екологічної безпеки та голова студентської ради університету Арсеній  Дядченко. - Ми не могли залишитись осторонь такої благодійної акції, не могли не поділитись своєю кров'ю з тими, хто мужньо боронить нашу державу».

Як розповідають у прес-службі НУЦЗУ, курсанти спочатку заповнили анкету в реєстратурі Центру переливання крові, потім пройшли експрес-аналіз у спеціальній лабораторії, а далі - безпосередню підготовку до здачі крові.

Раніше повідомлялось, що Харківська «Солідарність» відправила гуманітарну допомогу на Донбас. Волонтери передали теплі речі, медпрепарати, харчі та смаколики.

comments powered by HyperComments