В АТО загинув український боєць

Четвер, 16 лютого 2017, 13:07
А харківському госпіталю потрібний спеціальний одяг для поранених
В АТО загинув український боєць

За 15 лютого у зоні Антитерористичної операції на Донбасі було зафіксовано 49 обстрілів терористами позицій українських захисників, під час боїв один український боєць загинув, а трьох було поранено.

За інформацією штабу АТО, на Маріупольському напрямку з мінометів та БМП окупанти обстрілювали Водяне. З БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї — Широкине, Гнутове, Водяне, Павлопіль. По Новотроїцькому вогонь вів снайпер.

На Донецькому напрямку зі 120 та 82 міліметрових мінометів обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки, Опитного та Новоселівки Другої, а з гранатометів — Зайцеве та Піски.

На Луганському напрямку — з мінометів та гранатометів окупанти — Кримське, Новоолександрівку та Новозванівку. Снайпер бойовиків вів вогонь по наших позиціях поблизу Лобачевого.

Тим часом у військовому госпіталі Харкова не вистачає спеціального одягу для поранених бійців.

Як повідомляють волонтери співтовариства "Сестра милосердя АТО", для хлопців потрібні, зокрема, штани спеціалізовані на липучках (для тих, у кого стоять конструкції на ногах), теплі чохли на ноги та руки (під гіпс і металеві конструкції), крем, гель, піна для гоління, чорні маркери,ножнички або щипчики для нігтів, дитячі креми, фрукти, солодощі й - особливо необхідні - цигарки та кава.

Раніше повідомлялось, що Харківському госпіталю потрібні лампочки та цигарки.

comments powered by HyperComments