В Авдіївці повністю відновили електропостачання

Вівторок, 21 лютого 2017, 03:34
Станом на 20 лютого електропостачання міста Авдіївка Донецької області повністю відновлено.
В Авдіївці повністю відновили електропостачання

19 лютого аварійними бригадами паливно-енергетичної компанії проведено обстеження лінії електропередач та усунуто 5 виявлених поривів на території підконтрольній Україні, повідомляє прес-служба ДСНС.

Напередодні глава Авдіївської військово-цивільної адміністрації Павло Малихін повідомив, що ЛЕП відремонтували з українського боку, однак світла тоді ще не було.

«Ремонтні роботи з нашої сторони завершені, лінія відновлена, ремонтні бригади повернулися назад. Зараз є питання щодо ремонтних робіт з протилежного боку. За нашою інформацією, вони не хотіли виходити нібито через обстріли. Як зазначили в СЦКК, це фейк, вони просто не хотіли виходити. Ми чекаємо, коли вони відновлять лінію зі свого боку», — сказав Малихін.

Нагадаємо, у суботу, 18 лютого, близько 20-ї в Авдіївці Донецької області, яку постійно обстрілюють бойовики, зникло електропостачання. Внаслідок бойових дій сталося пошкодження високовольтної ліній електропередач 110 кВ «Макіївська 1 – АКХЗ № 2». У місті терміново посилили охорону і почали розгортати пункти обігріву.

Теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу.

comments powered by HyperComments