Сьогодні на Донбасі спробують встановити перемир'я

Четвер, 1 червня 2017, 04:17
Україна і Росія домовилися про одноденне «перемир'я» на Донбасі.
Сьогодні на Донбасі спробують встановити перемир'я

Українська і російська сторони Спільного центру з контролю і координації за дотриманням режиму припинення вогню домовилися дотримуватися режиму тиші 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, повідомляє «Справжня варта».

Про це, зокрема, йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО: «Українська сторона СЦКК підтверджує: 1-го червня ЗСУ будуть дотримуватися режиму тиші, – підкреслюється в повідомленні. – Українська сторона, беззастережно дотримуючись Мінських домовленостей, підтримує прагнення щодо дотримання режиму тиші уздовж всієї лінії розмежування сторін в районі проведення АТО на Донбасі».

У зв'язку з цим 31 травня керівництво Збройних сил України віддало розпорядження командирам усіх рівнів про заборону використання всіх видів озброєння і боєприпасів в період з 00.00 годин 01.06.2107 до 00.00 годин 02.06.2017. Водночас відзначається, що «у разі виникнення з боку противника загрози життю військовослужбовців, мирних жителів, а також спроб зміни лінії зіткнення, підрозділи ЗСУ будуть в будь-який момент готові застосувати зброю».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments