Росія - агресор. Замість штабу АТО командування переходить до військових

П'ятниця, 6 жовтня 2017, 11:02
Це передбачено законопроектом про Донбас, якого щойно в першому читанні прийняла Верховна Рада України
Росія - агресор. Замість штабу АТО командування переходить до військових

Згідно з ЗУ №7163 "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях", замість штабу антитерористичної операції (АТО) для стримування і відсічі російської збройної агресії на Донбасі буде створений об'єднаний оперативний штаб Збройних сил, - повідомляє «Справжня Варта»

Із документу під час голосування вилучили посилання на мінські домовленості, позиція щодо Криму має бути узгоджена до другого читання.

Під час голосування біля трибуни парламенту відбувалася сварка і бійка між народними депутатами.

Після початку пленарного засідання спікер Андрій Парубій зазначив, що посилання на мінські домовленості вилучене із законопроекту президента України Петра Порошенка про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України над тимчасово окупованими територіями в Донецькій і Луганській областях.

Як раніше писала «Справжня Варта», великий ажіотаж здійнявся навколо законопроекту про реінтеграцію Донбасу, який учора був зареєстрований у ВР. З огляду на політичну ситуацію в Україні, виття, невдоволення і критика у нас піднімаються з будь-якого зручного приводу.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments