Донбас

16:21
Як повідомляє Інтерфакс-Україна, у ніч з суботи на неділю під артобстріл потрапили селище Штерівка, Нижній Хутір та селище Жовтневий в Горлівці.
16:02
У Луганську за минулу добу в під час збройних зіткнень і обстрілів міста загинули 3 мирних жителя та отримали поранення 8 луганчан. За даними міського антикризового центру 15-77, 2 серпня на території обласного центру зберігалася критична обстановка.
03:25
Сєвєродонецького міського голову валентина Казакова викрали невідомі в ніч на 1 серпня, повідомила його дружина. Жінка звернулась до міліції через шість годин після ймовірного "викрадення".
23:45
У вівторок 29 липня в результаті артилерійського обстрілу міста Горлівка Донецької області загинули 5 і поранено 23 людини.
23:28
Українські десантники знищили дві фури з боєприпасами та один танк російських найманців, які проривалися до Савур-Могили.
23:20
За минулу добу в Донецькій області загинуло щонайменше 19 осіб та 31 людина була травмована.
08:30
Село Стукалова балка, яке знаходиться в трьох кілометрах від Луганська, бойовики самопроголошеної «Луганської народної республіки» обстрілюють по декілька разів на день.
14:25
Озброєні представники самопроголошеної "Донецької народної республіки" взяли під контроль будівлі управлінь державного Казначейства, податкової інспекції та Національного банку України в Донецькій області
13:58
У ніч з 13 на 14 червня терористи підло і цинічно збили з зенітної установки і великокаліберного кулемета літак ІЛ-76, який заходив на посадку на аеродром у Луганську.