Донбас

20:57
«Коктейлем Молотова» спробували невідомі зашкодити керівнику Старобільської районної організації ВО "Свобода" Олександру Парамонову.
16:39
Організовано доправлені на мітинг опозиції "шахтарі" завадили навіть виступити народному депутату Олександрі Кужель.
16:15
На Луганщині влада не вважає своїх опонентів повноправними громадянами. Нехтуючи законами, вона не допускає опозицію в ефір державного телеканалу, який утримується всіма платниками податків, а не лише регіоналами.
10:50
Що робити, коли депутат і виборці не можуть знайти порозуміння? На Луганщині жителі обласного центру воюють з власним вибором, точніше – своїм народним обранцем від 2010 року Олександром Ковальовим.
11:05
Керівництво комунальників східних регіонів країни зовсім не цікавлять погодні умови. Колективи комунальних служб за командою регіональної влади поринули у політичні події, якими останні місяці живе країна. Кинувши лопати та ломи, більше 1000 працівників жилкомсервісу та «Маріупольтепломереж» вирушили на… столичний Антимайдан!
00:14
Народне віче Луганщини за участю членів опозиційних партій та громадських активістів, жителів, котрим не байдужа доля країни, вже вкотре збирається у місті. Люди обговорюють події в державі, вчинки місцевих керівників, новини Майдану та відставки членів уряду.
14:42
Активісти Луганської області чують не лише образи від учасників Антимайдану, який організовує партія влади. Останні дні євромайданівці живуть без провокацій, та все ж у бік мирних мітингувальників періодично лунають вигуки та звинувачення: «Фашизм не пройде!», «Бандерівці» , погрози розправи.
23:21
День соборності України вперше за всю історію незалежної держави перетворився на зовсім немирну акцію. І не лише в столиці, на вулиці Грушевського. Під час «Мирної ходи» на активістів донецького Євромайдану на них скоєно напад. І не лише учасникам, але й працівникам ЗМІ було непереливки від місцевих «тітушок». Зокрема, зазнали травм та пошкоджено техніку працівникам знімальної групи телеканалу «Донбас», власником якого є відомий бізнесмен Рінат Ахметов.
14:23
Сьогодні перед входом до Алчевської міської ради троє немолодих людей влаштували пікет. Вони не користуються Інтернетом, тому дізнались про загибель людей на столичній вулиці Грушевського лише вчора ввечері по телебаченню і вирішили вийти на акцію протесту, - пояснив пенсіонер Володимир Виноградов.
14:29
Сьогодні в Луганську скликали позачергову сесію обласної ради. Депутати, абсолютна більшість яких належить до Партії регіонів, закликають В. Януковича до рішучих дій в столиці. Крім власне обласних депутатів – 98 зі спискових 124, на сесії присутні і гості - народні депутати Сергій Гончаров (фракція КПУ у ВР), Віктор Тихонов, Володимир Чуб, Володимир Струк (всі - фракція ПР).