Донбас

17:04
У Луганській області необхідно ліквідувати близько 1 млн кв. метрів дорожніх ям. Про це RegioNews повідомила прес-служба УДАІ ГУ МВСУ в області.
09:22
Про це заявив 19 лютого міський голова Донецька Олександр Лук’янченко . "Ситуація складна, але наше завдання - вирішити проблему і виплатити зарплату", - сказав Лук’янченко.
13:00
У січні цього року Громадська організація «Луганська археологічна спілка» за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" та «Асоціації сприяння самоорганізації населення» розпочала реалізацію проекту «Луганські старожитності під контролем громади». Проект спрямований на реалізацію дієвого громадського контролю процесів охорони історико-культурного надбання в обласному центрі.
20:50
Анонси акції розміщені в соціальних мережах і на провідних батьківських форумах Донеччини.
13:50
Надзвичайна подія сталася на залізничному перегоні Донецьк – Оленівка. Тут на повному ходу в купе пасажирського потягу Луганськ – Сімферополь влетіло металеве ядро діаметром в дванадцять сантиметрів і вагою близько семи кілограмів.
16:50
В Алчевську м'ясники борються за своє місце під сонцем… і дахом місцевого ринку. Не ножами та сокирами, а поки ультиматумом. Підприємці нарікають: дирекція ринку практично «перекриває повітря». Мовляв, м'ясникам відмовляють в укладанні договорів на оренду та погрожують підвищенням тарифів.
21:00
Народні депутати України - Микола Томенко, Олександр Бригинець, Сергім Міщенко та Арсен Аваков зареєстрували у Верховній Раді проект постанови «Про відзначення 200-річчя з дня народження Джона Джеймса Юза» (реєстр. № 2129). Джон Юз увійшов в історію України як засновник першої шахти та металургійного заводу в Україні, навколо яких виникло місто Юзівка (сучасний Донецьк).
21:00
Народні депутати України - Микола Томенко, Олександр Бригинець, Сергій Міщенко та Арсен Аваков зареєстрували у Верховній Раді проект постанови «Про відзначення 200-річчя з дня народження Джона Джеймса Юза» (реєстр. № 2129). Джон Юз увійшов в історію України як засновник першої шахти та металургійного заводу в Україні, навколо яких виникло місто Юзівка (сучасний Донецьк).
09:40
Головне управління благоустрою та комунального обслуговування Донецької міської ради нагадує всім комунальним підприємствам та суб'єктам господарської діяльності про відповідальність за терміни ліквідації розрить.
13:11
Уряд України підписав угоду з «Шелл Експлорейшн енд Продакшн Юкрейн Інвестментс (ІV) Б.В.» і ТОВ «Надра Юзівська» про розподіл продукції на розвідку, розробку та видобуток вуглеводнів на Юзівській ділянці, розташованій на території Донецької та Харківської областей України.