Донбас

14:38
29 листопада в Донецьку невідомі викрали молоду людину 20-22 років, яка стояла на зупинці в очікуванні громадського транспорту.
12:16
У місті Красноармійську на Донеччині в обгорілому таксі знайшли тіло водія. Міліція припускає, що вбивство вчинили пасажири, які не схотіли розраховуватися з керманичем. Їх шукають, але поки що безрезультатно.
13:08
У Краматорську Донецької області 65-річний господар виноградника, що втомився боротися зі злодіями, вирішив діяти радикально: встановив так звані саморобні «розтяжки», внаслідок чого злодій отримав поранення.
11:35
Жителі Будьонівського району Донецька заявляють, що під вивіскою реконструкції скверу насправді будують супермаркет.
23:12
У місті Маріуполі на Донеччині відбулася одна з найбільших акцій протесту за останні 20 років. Близько 10 тисяч маріупольців вийшли на мітинг за чисте повітря, повідомляють організатори акції. Екологічна ситуація в місті є дуже складною, констатують фахівці. Металургійні гіганти «Азовсталь» та комбінат імені Ілліча щоденно викидають у повітря, а також у море тонни шкідливих речовин.
22:56
У порівнянні з парламентськими виборами 2006 року, в Донецькій області Партія регіонів втратила підтримку 580 тисяч виборців.
11:43
У місті Вахрушеве Луганської області невідомі напали на виборчу дільницю.
22:03
Що реально змінилося в Донецькій області після струсу повітря, яке дало право мешканцям регіону користуватися тим, чим вони і досі вільно користувалися? Як і очікувалося, нічого істотного. Трава зеленіша не стала, а сонце не почало світити яскравіше.
20:04
Вийшов друком, після кількамісячної перерви, черговий номер незалежної газети «На сході», видання, що позиціонує себе як голос української громади Донеччини.
19:41
У Донецьку біля будинку міської прокуратури з'явився куточок старої Юзівки. Команда донецьких художників "Добрі люди" розмалювала торець цегляного будинку № 59 А по вулиці Артема.