Донбас

14:56
Таке рішення ухвалив Донецький апеляційний адміністративний суд. Він визнав Луганську міську раду винною у приховуванні публічної інформації щодо виділення під забудову земельних ділянок міста.
12:09
Сімейна пара постраждала під час катання на атракціоні «Парашут» в с. Урзуф (Донецька обл.). Під час зльоту жінка впала, внаслідок чого купол парашута нахилився і почав некеровано рухатися разом з пасажирами.
11:47
У Донецьку горе-батьки довели свого грудного немовляти до крайнього виснаження. У півроку дівчинка важить всього лише три з половиною кілограма, що вдвічі менше норми.
14:35
У Краматорську розкрито вбивство літньої жінки, труп якої виявив її племінник у коридорі власної квартири. Виявилося, що її вбив бізнесмен.
16:24
2 липня півтора десятки донеччан вийшли під Донецьку обласну державну адміністрацію, щоб висловити своє незадоволення прийняттям «мовного» закону. Учасники акції вимагали від чиновників: «Не розколюйте країну надуманими проблемами!»
11:50
У м. Красноармійськ Донецької області скоєно замах на заступника міського голови Валентину Капінус.
17:21
Донецький міський голова Олександр Лук'янченко вважає, що в державі "мають змінитися підходи до формування бюджету". Про це він заявив після XVII конференції Донецької міської організації Партії регіонів, головою якої він є.
13:26
У Луганській обласній універсальній науковій бібліотеці в рамках проекту "Крок до прозріння" за сприяння посольства США 18 червня презентують електронні ресурси "Книги нового формату к провідник для людей з обмеженим зором".
00:10
Близько 300 людей зібралися вчораі у сквері в Калініському районі Донецька. Мешканці району виступили проти забудови місця відпочинку Українською православної церквою (Московського патріархату).
01:16
Спеціально до ЄВРО-2012 у Донецьку з'являться пам'ятки "Про протидію терористичним загрозам". Зауваження для донеччан опублікують у брошурах обсягом у 5 сторінок. У них зазначатимуть, як відрізнити терориста від звичайного перехожого.