Донбас

18:05
Останнім часом, особливо напередодні Євро-2012, в пресі все частіше пишуть про проституцію в м. Донецьку. При цьому нерідко висловлюються докори у відсутності роботи по боротьбі з так званою «секс-індустрією» з боку донецьких правоохоронців.
11:00
24 травня у Калінінському районі шахтарської столиці на вул. Антипова літня пара вийшла подихати повітрям на балкон другого поверху сталінки і впала вниз разом із залізобетонною конструкцією.
23:33
24 травня 2012р. відбувся випускний вечір в музичній школі № 3 (смт. Мироновській, Донецької області). Вручення атестатів, поздоровлення вчителів та батьків, і сльози випускників, від того, що завтра вони вже не переступлять поріг рідної школи. Вчителям теж важко прощатися зі своїми учнями, але вони щиро вірять,що пройде декілька років і вони прославлять рідну школу, в якій навчалися довгих 8 років.
14:48
Сьогодні на мітингу об'єднаної опозиції у Донецьку Арсеній Яценюк пояснив, чому ще й досі немає списків депутатів-мажоритарників, які балотуватимуться на Донеччині від опозиції. За його словами, Партія регіонів знала про округи ще півроку тому, а опозиція дізналася лише 20 днів тому.
11:33
Деяким журналістам стало погано після кава-брейку під час урочистого відкриття реконструйованого вокзалу в Донецьку 21 травня.
13:32
На Луганщині затримано 64-річного фермера, який влаштував у себе концтабір з 11 рабами.
12:26
Попередньо відомо, що молодий чоловік був тверезий, а стріляв, напевно, щоб розважитися
14:58
У Луганську відбудеться міжнародний фестиваль модерного мистецтва з метою трансформації великого індустріального міста на сучасний арт-об’єкт. За три дні художники та вуличні артисти спробують перетворити Луганськ на місто-роман, місто- комікс, взявши за основу роман письменника Сергія Жадана «Ворошиловград».
17:11
Члени координаційної ради «Чесно» 26 квітня публічно відправили листи із запитами про надання декларацій про доходи потенційним кандидатам в депутати по мажоритарним округам Луганської області Сергію Горохову і Володимиру Гончарову.
13:01
24 квітня 2012 року у місті Старобільськ відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки на стіні Свято-Скорбященського жіночого монастиря УПЦ, присвяченої офіцерам Війська Польського, які утримувались у таборі польських військовополонених у монастирі у 1939-1940 роках.