Донбас

01:40
У ВНЗ Донецька в період нинішньої зимової сесії правоохоронці задокументували 30 фактів хабарництва. Про це повідомили в прес-службі Донецького міського управління міліції.
15:15
Учора, 17 січня, біля с. Билбасовка Слов'янського району, на 1027 км, зупинний пункт "Прилужна-3", в 12 метрах від залізничної колії при виконанні земляних робіт були виявлені два артилерійські снаряди калібром 45 мм часів Другої світової війни. Їх вивезли і знищили.
17:42
53-річний викладач філософії Сергій Гордієнко збирається лише за рік дійти від селища Сєдова на Азовському морі до Льодовитого океану. Відстань у сім тисяч кілометрів чоловік збирається подолати в одній парі взуття.
15:35
Уранці 15 січня до міської ради Маріуполя на Донеччині прийшли близько тисячі жителів. Принесли саморобні плакати "Ласкаво просимо до Маріуполя, тут кисню немає ", "Обережно, Маріуполь", "Моє місто у мене в крові", "Немає майбутнього!". Влаштували екологічну акцію протесту "Дайте кисню".
09:07
Заявляючи, що для скорочення споживання російського газу необхідно збільшити видобуток власного вугілля, прем'єр-міністр Микола Азаров лобіює інтереси донецького "вугільного" олігархату.
07:00
13 січня в Донецьку апеляційний адміністративний суд намагався вирішити долю скандального рішення, прийнятого міським головою міста Красноармійська (Донецької області) Андрієм Ляшенко.
14:36
В п'ятницю, 13 січня, на Центральному ринку міста частину торгових наметів і павільйонів припинили свою роботу - підприємці вийшли на центральну площу протестувати проти прийняття нових ставок єдиного податку. Акція протесту пройшла якраз перед позачерговою сесією міської ради, на якій депутати все-таки затвердили нові податки.
12:48
Вчора у Приморському районному суді Маріуполя до 5 років позбавлення волі засудили лікаря, дії якої привели до зараження ВІЛ-інфекцією трьох немовлят. Трагедія сталася ще в 2005 році.
13:31
Із закликом до президента Януковича, прем’єра Азарова та Верховної Ради України схаменутися, не приймати закон про введення ринку землі й не здавати національні інтереси та стратегічні ресурси країни вийшли на мітинг у Донецьку активісти партій «Громадянська позиція», УДАР, ВО «Свобода», а також представники правозахисних організацій і фермерських господарств.
18:02
Якщо в центрі міста жителі страждають від постійних поривів водогонів, то в селищі Гольма вода є справжнім дефіцитом. З моменту закриття доломітного заводу (в 2005 році він був визнаний банкрутом), за цілющою вологою жителям вулиці Велика Гольма доводиться вирушати за кілька кілометрів.