Донбас

15:55
Сьогодні в Донецьку більше 200 чорнобильців проводять мітинг біля регіонального управління Пенсійного фонду. Вони вимагають виплатити їм пенсій відповідно до рішень судів.
00:05
У міжнародному аеропорту “Донецьк” сервіс та обслуговування пасажирів перебувають на рівні Радянського Союзу. Саме такі відгуки пасажирів приходять до редакції сайту "Авіація України", оскільки багато пасажирів скористалось послугами аеропорту та залишились дуже незадоволеними.
16:39
У зв'язку з проведенням реформ в поточному році краматорські стаціонари будуть фінансуватися з обласного бюджету. Дотація на утримання другого рівня медичної допомоги в Краматорську складе 64,85 млн. гривень, у той час як на потреби лікарень міста необхідно понад 97 млн. гривень. Тому тривогу забив головний лікар міськлікарні № 3 Олександр Каліберда.
22:58
Підприємці не проти підзаробити під час проведення «Євро-2012» шляхом відродження в Донецьку гужового транспорту. На вулицях обласного центру з'явилися барвисті вози, запряжені парою гнідих коней.
17:17
Ініціативні мешканці Донецька, які вирішили ніяк не оформлятися організаційно і не придумувати собі ніяких назв, поширили заяву та розклеїли листівки із закликом звільнити президента Януковича за невиконані ним передвиборні обіцянки.
15:10
Відомий український телеведучий проведе в Маріуполі тренінг для студентів-журналістів та рекламістів МДУ. Про це повідомили в прес-службі університету.
07:13
Управління капітального будівництва Донецької міськради за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Тріол-Авто» на придбання автомобіля «Volkswagen Passat Limousine B7 Comfortline» вартістю 324 тисяч гривень.
17:29
Голови обласних держадміністрацій Донеччини та Луганщини відмовилися від рекомендації Міненерго підтримати бізнес-інтереси "сімейних". Відповідь не змусила на себе довго чекати ...
09:40
38-річний донеччанин претендує на звання найшвидшого гітариста у світі. За одну секунду він може зіграти 30 нот. І це не межа. Останній світовий рекорд належить бразильському гітаристу Тьяго Делла Вега – він зіграв всього 24 ноти.
12:34
Як повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області, засуджені колишні дільничні інспектори міліції, які із застосуванням тортур примушували жителя міста Сніжне дати завідомо неправдиві показання, що підтверджували його причетність до скоєння крадіжки.