Донбас

11:38
У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі окупанти 9 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, в тому числі тричі застосовуючи заборонене озброєння.
16:26
Це Петро Порошенко заявив під час спілкування з представниками ЗМІ по завершенні двосторонньої зустрічі з Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель.
13:21
Україна залишається відданою мирному вирішенню проблеми звільнення окупованих територій.
17:06
Петро Порошенко в інтерв’ю австрійському тижневику «Профіль» розповів про нещодавно ухвалений Верховною Радою закон про реінтеграцію Донбасу, в якому на законодавчому рівні затверджується поняття російської агресії.
23:01
У Харківській області добудують «Стіну» на кордоні з Росією.
11:34
13 січня 2015 року сталась трагедія під Волновахою. Через три роки постраждалі та сім'ї загиблих не отримали від держави жодної компенсації. Представники держави з ними не контактують – лише деякі представники місцевої влади. СБУ досі веде слідство. Справа по теракту знаходиться на розгляді у ЄСПЛ (Європейському суді з прав людини), де заявники – родичі загиблих, а відповідачі – Україна й Росія.
16:31
Серед 74 заручників, яких бойовики Донбасу передали українській стороні, а саме 58 з Горлівки та 16 з боку ЛНР, були звільнені фанати футбольного клубу «Зоря» Владислав Овчаренко та Артем Ахмеров.
17:06
Глава Української держави відзначив важливість співпраці між Україною та Португалією в рамках міжнародних організацій, включно з ООН.
19:31
Центр і так уже окупованого Луганська захопили «зелені чоловічки» без розпізнавальних знаків.