Донбас

12:17
До міліції надходять заяви про розбійні напади та зникнення людей. Передає ТСН.
12:01
Про це повідомила на власній сторінці у мережі Фейсбук речник ГУ МВС у Луганській області Тетяна Погукай. Повідомляє Магнолія -ТВ.
11:54
За словами координатора центру патріотичних сил “Новий Маріуполь”, майже щодня у місті виловлюють людей, які готують диверсійні операції. У Маріуполі бойовики перейшли до диверсійної діяльності. Про це заявила координатор центру патріотичних сил “Новий Маріуполь” Марія Подибайло. Повідомляє «7 днів».
11:42
9 жовтня обстановка в районі Донецького аеропорту була набагато спокійніша, ніж в попередні дні. Зрідка були чутні звуки пострілів і вибухів. А в цілому відносно спокійно, активних боїв не ведеться. Повідомляє «Диалог Информ».
19:53
Декілька днів поспіль в Красному Лучі біля будівлі "Ощадбанку" (район пл. Кірова, навпроти "Дитячого світу") збираються величезні черги. "Як в мавзолей", кажуть очевидці. Повідомляє Луганський Радар. Про це повідомляє ИРТА.
19:40
Сьогодні в Донецьку напружена ситуація в Куйбишевському та Київському районах, повідомляє прес-служба міської ради. Інформує сайт Радіо Свобода.
09:58
На жаль, вимушені констатувати, що ніч у Донецьку не минула без обстрілу. Як відомо, в результаті не особливо афішованих переговорів між Україною і Росією вчора сторони домовилися ще раз спробувати встановити на Донбасі режим ненападу. Проте терористи в черговий раз продемонстрували небажання встановлювати мир. Інформує сайт «Реал».
09:52
Міліція ЛНР перевіряє паспорти пасажирів потягу "Київ-Луганськ", повідомляє УНН.
13:08
Оперативна ситуація в Луганській області за минулу добу значно ускладнилася.
13:04
На трасі Маріуполь-Донецьк досить часто трапляються затори, оскільки на в'їзді до міста на блокпостах ретельно перевіряють фури, які йдуть у цьому напрямку.