Донбас

12:15
Луганський міськвиконком просить луганчан економити електроенергію, оскільки перевищення навантаження приведе до повного відключення, - повідомляє прес-служба Луганської міськради.
12:04
Летовище повністю підконтрольне силам АТО, передає ТСН.
08:48
З п'ятої години вечора першого жовтня бойовики почали обстріл мосту в Щасті, де стоять українські військові. Семеро військовослужбовців дістали поранення.
21:03
У Луганську через дії терористів існує загроза повного відключення міста від електропостачання. Про це на брифінгу заявив речник РНБО Андрій Лисенко.
19:23
За 1 жовтня у Донецьку загинуло 9 мирних громадян і 30 отримало поранення. У міськраді Донецька уточнили, що внаслідок потрапляння снаряду в зупинку на Київському проспекті та маршрутне таксі №17 загинуло 6 людей. Крім того, постраждало 7 осіб, які перебували в автобусі, і 18 осіб, які були на вулиці.
23:07
Енергетик ДТЕК загинув в районі Авдіївки від обстрілу з «Граду». Чоловікові було 50 років.
21:43
У Донецьку зберігається вкрай напружена ситуація. Звуки залпів лунають у всіх районах міста.
21:37
Голова Луганської ОДА Геннадій Москаль повідомив, що терористи почали інтенсивний обстріл Попасної системами залпового вогню “Град”. У райцентрі горить станція швидкої медичної допомоги, є вбиті та поранені.
21:30
Протягом минулої доби бойовики двічі обстрілювали позиції бійців оперативного командування "Північ" на Луганщині і намагалися штурмувати блокпост Національної гвардії.
01:02
Артилерійський снаряд влучив у дачний будиночок на Луганщині. Діставати уламок ракети з будинку рятувальники відмовились. Місцеві мешканці побоюються, що снаряд іще боєздатний і може вибухнути.