11:08
У жовтні набрали чинності дві важливі Постанови Кабінету Міністрів України щодо тимчасово переміщених осіб з Донецької та Луганської областей, а також АР Крим. Про це 16 жовтня під час прес-конференції в прес-центрі ХОДА повідомила перший заступник директора Департаменту соціального захисту населення Харківської облдержадміністрації Тетяна Бабенко.
11:04
Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Ігор Балута. «Прийшов автомобіль з особистими речами загиблих з місця катастрофи. На даний момент ми проводимо ті ж самі роботи і за тим самим планом, який був півтора місяці потому. У Харкові працюють ті ж фахівці, які були й раніше. У нас з голландською стороною все налагоджено», - зазначив Ігор Балута.
11:02
За абсолютним приростом обсягу обороту роздрібної торгівлі на одну людину до відповідного періоду 2013 року (149,0 грн.), область за підсумками дев’яти місяців є однією з найкращих в Україні при середньому національному показнику мінус 732,6 грн. Про це повідомив перший заступник голови Харківської облдержадміністрації Ігор Райнін. Повідомляє ХОДА.
11:00
Як повідомив перший заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Райнін, на сьогодні житлові субсидії отримують 46 тис. сімей Харківської області. До кінця року прогнозна чисельність сімей, які отримують субсидії, досягне 120 тисяч. Інформує ХОДА.